Hadif's fotopages

By: mama hadif khawarizmi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 26-Sep-2009 01:20 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya 2009

 
 
 
View all 8 photos...


Monday, 20-Jul-2009 02:33 Email | Share | | Bookmark
KUL-Jakarta-Bandung-KUL

 
 
 
View all 40 photos...
Dah lama tak upload gambar dalam fp ni, tetiba rasa ghindu pulak..hihihi ni ada sedikit gambar masa pi Bercuti ke Jakarta dan Bandung. So far, I heart Bandung. Bukan sebab best place for shopping, tapi suka tengok tempat orang. Panjang umur, murah rezeki nak ke sana lagi, insyaallah.



Tuesday, 31-Mar-2009 02:05 Email | Share | | Bookmark
Shah Alam - Damai Laut - Taiping - Shah Alam

 
 
 
View all 9 photos...






Tuesday, 10-Feb-2009 03:26 Email | Share | | Bookmark
Entry tertangguh: Birthday Hadif

 
 
 
View all 7 photos...
gambar ni dah lama dah, tapi delay je time nak upload gambar. Ni gambar masa Hadif potong kek, tak buat birthday celebration bagai pun, makan2 family aje. Time tak kena, time tu babah kat offshore. May be next year la ye Hadif, insyaallah.





Sekarang ni jarang sungguh nak upload gambar dalam fp dek sebab kelemauan fp ni, asyik hang sajer, so kalau nak dengar khabar berita kami, jemput la singgah ke blog intan http://intanaziela.blogspot.com


Thursday, 29-Jan-2009 01:55 Email | Share | | Bookmark
Gerhana... oh..gerhana

 
 
 
View all 6 photos...


Balik kampung during Chinese New Year berkesempatan utk melihat gerhana matahari. Punyalah hadif excited..tengok la aksi2 dia yek






[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net